Blive gældfri – råd vi kan alle bruge!

Jeg er sikker på du kender problemet, hver måned tælle dage til at betale dag, bekymre sig om din økonomi. Jeg tror, at næsten alle på et tidspunkt i deres liv har oplevet dette.
Desværre, mange mennesker høre reklamer fra lån selskaber taler om konsolidering af gælden og andre indstillinger og få suckered i uden at kende nok til at kunne afgøre om konsolidering af gælden er rigtigt for dem. Lån selskaber hævder, at de ønsker at hjælpe dig, men faktisk de bare ønsker at sælge dig en gæld konsolidering pakke eller et lån med en latterligt høj rente. Husk, at disse virksomheder kun tjene penge, når vi er i gæld. Hvis du og jeg sortere ud vores finanser, går de ud af markedet.
Uanset om du har gæld eller bare føler, at din økonomi styrer du og ikke anden vej rundt, er det tid til at kæmpe tilbage!
Din økonomi kun styrer du fordi du lader dem. Det er lidt ligesom følelse nervøse når man taler til en person, der er ekspert i deres ager, du kan føle du er ude af stand til at tale på samme niveau og føler sig intimideret. Men når du er afslappet chatte med dine kammerater om din favorit fodboldhold osv du kan holde din egen og er komfortable. Den eneste forskel mellem de to scenarier er din viden. Når du har viden og forståelse, kan du tage på verden!
Så hvordan får du kendskab til styring af din økonomi?
Jeg vil forsøge at dele nogle tips med dig. Dog vil en kort artikel som denne kunne aldrig gå ind nok detaljer, jeg blot forsøge at forklare begreber for at nødt til at forstå. Hvis du ønsker mere information, besøg min hjemmeside www.moneyinmypocket.co.uk finder du yderligere oplysninger og min detaljerede gældsreduktion manual der forklarer i detaljer alt der er dækket her og meget meget mere.
Så hvad er de centrale begreber?
1) ved din finanser tæt
2) mindske du udgifter
3) øge din indkomst
4) spil rente
Kende din økonomi tæt
Det allerførste du skal gøre er nu præcis hvad penge du har og hvor det går. Så træning din månedlige indkomst og detalje kilderne. Kommer indkomsten fra en arbejdsgiver, staten fordel, renter osv? Derefter detaljer ud alle dine udgifter.
Mindske du udgifter
Du skal skære i omkostningerne. Der er altid en måde du kan gøre dette. Ved at kende alle dine udgifter, kan du gå gennem hver regning, og arbejde ud af, hvordan man kan reducere det. Min manual tilbringer en masse tid på dette emne og deler alle de tips og tricks, som jeg har lært, det kan vise dig, hvordan du kan spare tusindvis af pounds hver år og giver eksempler på mennesker, der har gjort netop dette. Også, glem ikke at tjekke webstedet, som der findes masser af gratis rådgivning.
Forøg din indkomst
Ud over at reducere dine udgifter, du vil maksimere din indkomst. Tænk på måder, hvorpå du kan modtage flere penge hvert år. Igen, tjek hjemmesiden og manual for mere information. I manualen er der 9 måder at øge din indkomst. De omfatter at få et job, at få ekstra arbejde, din egen virksomhed (dette ikke er så svært, som du måske tror), at få alle de kvoter, de har ret til og reducere din skat
Næsten færdig…
De grundlæggende begreber i forbedring af din finanser er enkle:
Bruge mindre
Tjene mere
Jeg tror næsten alle kan forstå. Problemet er, hvordan det skal gøres. Det er var hjemmeside og manuel kommer i, de (især manuelt) trin gennem dine muligheder langsomt med eksempler på hvert trin, således at alle kan forstå. Du behøver ikke at være en raket videnskabsmand for at forstå denne manual
Så indlysende, som bruger mindre, tjene mere kan være, mange folk er forblændet af de magiske løsninger såsom konsolidering af gælden. Må ikke få mig forkert, jeg er ikke anti-gæld konsolidering og nogle gange kan det være den rigtige løsning, men ofte er det ikke. Lad os tænke over det. Med gæld konsolidering du bytte masser af forskellige gæld for en stor en. Det virker godt, fordi din månedlige betalinger reduceres. Men grunden til betalingerne reduceres er fordi de er sikret mod dit hus og det faktum, du vil bruge de næste 25 år betale dem.
Med gæld konsolidering er du løse virkningerne ikke problemet. Problemet er, at du bruger mere end du tjener, der er normalt årsagen til hvorfor du er i gæld. Så efter at få gæld konsolidering skal du stadig bruge mere som du ikke har reduceret dit forbrug eller øget din indkomst. Så til sidst skal du sandsynligvis gøre mere gæld konsolidering og i ekstreme tilfælde vil du holde ud indtil du ikke kan komme længere lån og ender med konkurs.
Pengene i min lomme manual løser problemet samt virkninger for langsigtede finansielle styrke. Manualen indeholder oplysninger lån selskaber ikke ønsker du skal vide!
Gennem årene har jeg hjulpet mange mennesker, der har været plaget af gæld til at overvinde det og blive finansielt stærkere. Hver gang jeg har givet præcis den samme rådgivning, eller hvis du har lyst, formler, der skal slå gæld og bedre håndtere deres finanser. Det er der formler, som jeg deler med dig i manualen.
Uanset hvad dit næste skridt i at kontrollere dine finanser er, ønsker jeg dig godt.
Hvis du vil vide mere om dette emne, skal du gå til www.moneyinmypocket.co.uk.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.