Afsnittet Management Team af forretningsplan – ikke bare omfatter CV’er

Selv de bedste nye koncept eller eksisterende plan mislykkes, hvis udført dårligt. Afsnittet ledelsesteam i forretningsplanen skal godtgøre, at den investor, hvorfor nøglen virksomhed personale er “yderst kvalificerede” til at udføre på forretningsmodellen.
Afsnittet ledelsesteam bør omfatte biografier af centrale teammedlemmer og detaljeret deres ansvar. Det er vigtigt, at disse biografier ikke blot CV’er, der omfatter af uddannelsesmæssige baggrunde og tidligere stillingsbetegnelser og ansvar for teamets medlemmer. Snarere, biografier bør fremhæve de mest relevante tidligere holdninger, som enkeltpersoner har afholdt og specifikke succeser i hver. Disse succeser kan omfatte lanceringen og voksende nye virksomheder eller styring af divisioner af etablerede virksomheder.
Team medlem biografier skal skræddersys til virksomhedens vækst fase. For eksempel, bør en start-up virksomhed understrege sin management succes lancere og voksende virksomheder. En mere moden virksomhed bør understrege, hvordan teammedlemmerne har med succes drives inden for rammerne af større virksomheder.
Afhængigt af fase af virksomheden, centrale funktionelle områder muligvis mangler fra holdet. Dette er acceptabel, forudsat at planen klart definerer de roller, som disse personer vil spille og identificerer de vigtigste karakteristika af de personer, der vil blive ansat. Det er dog generelt ikke gunstige hvis personale mangler for ultra-kritiske roller. For eksempel, bør en plan, der er grundlæggende en marketing spiller ikke søge finansiering uden en stellar marketing team.
Afsnittet ledelsesteam bør også omfatte biografier af selskabets Advisory Board og/eller bestyrelsen. Mens at have kendte rådgivere/bestyrelsesmedlemmer tilføjer troværdighed til forretningsplanen, er det yderst effektivt til at forklare, hvordan disse rådgivere vil direkte påvirke virksomheden gennem strategisk rådgivning og/eller leverer ledningsnet til centrale kunder, partnere, leverandører, etc.
I Resumé er afsnittet Management Team af forretningsplanen en mulighed for at bevise over for investorer at virksomheden har den nødvendige talent til at lykkes. Snarere end spilde lejligheden ved blot viser medarbejder CV’er, som kunne indgå i tillægget, bør afsnittet bruges til at forklare, præcist hvordan holdet er unikt kvalificeret til at udføre venture i sin nuværende tilstand.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.